La fira d´atraccions es traslladarà al Parc Antonio Soria per les obres del port

22.03.2023
Feria_atracciones_traslado_parque_antonio_soria_torrevieja
Ahir a la tarda dimarts, 21 de març, l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb el regidor d'Ocupació de Via Pública, Federico Alarcón, tècnics municipals i responsables de les obres que s'estan executant al port, es va reunir amb els representants de l'Associació Torrevejense d'Industrials de Fira (ATIF) i la resta d'empresaris de la fira, per comunicar-los de primera mà l'estat actual de les obres i la situació en què es troba a mesura que avança aquesta.

El tècnic de les obres del recinte portuari els va donar a conèixer tots els informes que hi ha d'inestabilitat del terreny, i el mateix alcalde els va facilitar diverses opcions per intentar treballar en una o diverses temporades en una altra ubicació, atès que s'han de traslladar del recinte portuari a causa del perill que existeix per la citada inestabilitat, la qual no afecta el passeig de la Llibertat on es troben ubicats els tradicionals llocs de “Los Hippies”.

La totalitat dels firaires i els responsables municipals han decidit finalment traslladar la fira d'atraccions de Torrevella al Parc Antonio Soria per poder començar a treballar com més aviat millor, sent el mateix Ajuntament el que correrà amb totes les despeses de condicionament del terreny i la instal·lació de llum per al funcionament de les atraccions de fira.

Finalment, Eduardo Dolón ha volgut agrair el to i el comportament a la reunió de tots els firaires de Torrevella, així com la imatge d'unió i comprensió respecte al trasllat que es durà a terme com més aviat millor.