El Passeig Vista Alegre acull l'exposició fotogràfica "Viatge a una destinació singular"

Aquesta iniciativa mostra el cabal cultural, ambiental i patrimonial de la zona nord-est de la Regió de Múrcia en una col·lecció de 28 imatges
24.02.2023
exposición_fotográfica_torrevieja_
La vicealcaldessa i regidor de Turisme de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, el regidor de Cultura, Antonio Quesada, la delegada comercial de la Veritat, Ana Belén Rodríguez, i la regidora de Turisme d'Abanilla, María Dolores Saurín, han inaugurat l'exposició fotogràfica itinerant “Viatge a una destinació singular”, que mostra el cabal cultural, ambiental i patrimonial de la zona nord-est de la Regió de Múrcia en una col·lecció de 28 imatges.

La Regió de Múrcia alberga al seu territori estampes carregades de bellesa a cadascun dels seus racons. Una de les seves zones més singulars és el nord-est, el valor turístic del qual s'ha potenciat aquests darrers anys, demostrant tot el que pot aportar al mapa regional des de l'enfocament del desenvolupament rural sostenible.

En aquest context va néixer el projecte 'Destino Singular' de l'Associació per al Desenvolupament Comarcal del Nord-est de la Regió de Múrcia-Leader Nordeste, que constitueix un grup d'acció local d'aquest territori que comprèn Abanilla, Fortuna, Jumilla i Yecla, la fi del qual conjunt és la creació de sinergies entre els diferents productes i recursos turístics locals existents, consolidant una destinació pròpia i diferent.

Dins de les accions per a aquest fi, s'engloba l'exposició fotogràfica 'Viatge a un destí singular', amb la qual pretén ressaltar un territori ple de singularitats i contrastos forts, que enriqueixen l'experiència vital de la seva gent i dels qui comparteixen amb ells la seva manera de viure.

S'hi mostra una selecció d'imatges amb les riqueses patrimonials i el valor turístic que el Nord-est de la Regió engloba i que es trasllada als ciutadans, veïns i turistes que visitin l'exposició amb el contrast del ric patrimoni de fons de les ciutats de acolliment.

Natura, enoturisme, gastronomia, termalisme i destins singulars s'uneixen a l'aire lliure en aquesta exposició formada per 14 panells amb imatges i textos proporcionats per l'Associació i que, després del seu pas per Múrcia, Cartagena, San Javier i Oriola viatja ara a sis més destinacions turístiques: Torrevella, Elx, Alacant, València, Gandia i Albacete.

Aquesta iniciativa, impulsada per LA VERITAT i Leader Nordeste, estarà exposada al Passeig Vista Alegre fins al proper 5 de març.