SCALE UP 2023 converteix el teu negoci en una empresa amb alt potencial de creixement

24.07.2023
Foto noticia innovacion
Fins dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 14:00 al Centre Europeu d'Empreses i Innovació de València.

SCALE UP és el   programa d'acceleració del CEEI València i IVACE, cofinançat per l'Enterprise Europe Networking – SEIMED és un programa de la Comissió Europea que ofereix l'oportunitat d'accelerar empreses sense cost i sense haver de cedir equity. Scale up admet startups de tota mena de sectors i seran valorades per un jurat d'experts representants de l'ecosistema emprenedor valencià.

És un programa exclusiu d'escalabilitat empresarial que permetrà convertir el vostre negoci en una empresa amb alt potencial de creixement. El programa té una durada de 6 mesos doctubre 2023 a març de 2024.

  • Pla de training i mentoring de + 50 hores amb experts i professionals de reconegut prestigi.
  • Mentoring personalitzat durant 6 mesos
  • Presentació de la teva empresa davant d'inversors en un esdeveniment exclusiu SCALE UP Investors Day. I la possibilitat daccedir a un esdeveniment amb inversors internacionals.
  • La millor SCALE UP , obtindràs un premi de 15.000 euros , 10.000 en cash + 5.000 en serveis de consultoria per fer el gran salt.

Només 10 empreses accediran a SCALE UP, vols ser-ne una?

DIRIGIT A:

SCALE UP va dirigit a empreses ubicades a la Comunitat Valenciana que compleixin les següents característiques:

  • Pimes valencianes, joves i innovadores amb menys de 6 anys dexperiència.
  • Empreses amb un pla de negoci efectiu, verificat i operatiu.
  • Empreses amb un equip multidisciplinari, estable i equilibrat.
  • Empreses que ja hagin començat a comercialitzar els seus productes/serveis.
  • Empreses que es vulguin internacionalitzar i/o accedir a nous mercats.
TERMINI DE PRESENTACIÓ:

El termini de presentació finalitza el 20 de setembre a les 14h.

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

1) Emplenar el Formulari Online . (Només s'acceptaran les candidatures rebudes via en línia).

2) Adjuntar al Formulari Online el document següent: Model 036 de l'AEAT d'inici d'activitat .

CRITERIS A AVALUAR:

Per a la valoració de les candidatures es tindran en compte els criteris següents:

  1. MODEL DE NEGOCI : Cadena de valor i monetització del model de negoci; anàlisi de la competència; capacitat daconseguir clients; pla comercial i de màrqueting; potencial i capacitat d'internacionalització; Viabilitat tècnica i comercial; Viabilitat econòmica i financera.
  2. MIDA I POTENCIAL CREIXEMENT : Potencial de creixement i internacionalització. Grandària i projecció del mercat accessible, escalabilitat; competència existent i esperable; concentració de clients; ambició i solidesa de les projeccions de vendes; marge brut esperable; generació de llocs de treball.
  3. EQUIP : Capacitat tècnica i empresarial de l'equip. Compromís, dedicació i risc assumit per l'equip emprenedor. Formació i experiència de lequip en funció de les necessitats del negoci. Multidisciplinarietat de l'equip i capacitat per atraure talent; motivació; existència de consells i perfil dels experts.
  4. INNOVACIÓ : Grau d'innovació al sector d'activitat de l'empresa. Adequada anàlisi de les necessitats del client; avantatges competitius i barreres dentrada; posicionament respecte la competència, patents i models d'utilitat...
  5. HISTÒRIC : Facturació i finançament aconseguit; llocs de treball generats; Xifres econòmiques obtingudes fins ara; resultats respecte als recursos emprats; Premis/ reconeixements rebuts…

Per a més informació cliqueu al següent enllaç .