A bon ritme les obres de reparació integral de les sis pistes blaves exteriors

Les pistes estaran finalitzades al setembre i es troben ubicades a la Plaça d'Europa, La Siesta, Los Altos, Torreblanca (al costat del col·legi públic Ciutat del Mar) i dues a La Torreta III
27.07.2023
deporte

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box Alonso, informa que les obres de reparació integral de les sis pistes blaves esportives (A+D) es troben a bon ritme i podran estar finalitzades en el termini previst de 3 mesos. que a mitjans del mes de setembre podrien estar totalment finalitzades.

Aquest contracte, basat en l'Acord Marc per a la contractació d'obres d'edificació i d'urbanització, ha estat adjudicat a l'empresa ABALA INFRAESTRUCTURAS, SL, amb un 10% a la baixa, i la seva inversió total és de 760.701,47 euros.

Les sis pistes blaves que estan sent reparades íntegrament es troben ubicades a la Plaça d'Europa, la urbanització La Siesta, la urbanització Los Altos, Torreblanca (al costat del col·legi públic Ciutat del Mar) i dues a La Torreta III.

Els treballs de reparació d'aquestes pistes esportives exteriors inclou tota la renovació dels murs i les tanques perimetrals de les mateixes, la reparació i repintat dels sòls, la substitució de tot el material esportiu (cistelles de bàsquet, porteries i xarxes) i el canvi íntegre de tota la il·luminació per llums led per aconseguir un important estalvi energètic.