La Policia Local va realitzar aquest cap de setmana passat controls preventius d'alcohol i drogues

28.08.2023
policia local

El regidor de Policia, Seguretat i Emergències de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, informa que al llarg del cap de setmana passat s'han desenvolupat diversos controls preventius d'alcohol i drogues a l'Avinguda de Rosa Mazón ia la rotonda de l'Avinguda de Delfina Viudes, totes dues a prop d'una de les zones d'oci nocturn amb més afluència de la ciutat.

Divendres a la matinada, 25 d'agost, a l'Avinguda de Delfina Viudes el control de la Policia Local es va saldar amb un total de quatre denúncies administratives per alcoholèmia, dues denúncies per diferents infraccions de trànsit i la investigació d'un delicte per no tenir el conductor del vehicle de permís de conduir.

D'altra banda, dissabte, 26 d'agost, a l'Avinguda de Rosa Mazón, es van comprovar un total de 12 vehicles, amb un saldo de quatre denúncies per alcoholèmies positives, tres sancions administratives i una infracció penal per conduir amb una taxa d'alcohol superior a 0,60. A més, es van formular denúncies per ITV amb quatre vehicles dipositats.

Finalment, dissabte al llarg del matí es denunciava també un conductor per donar positiu en alcohol i drogues.