Fins a l'11 de desembre es mantindrà obert el termini d'esmena de deficiències dels ajuts de pagament únic destinats a la tercera edat

Finalitzat el termini establert d'admissió, s'han presentat un total de 795 sol·licituds, de les quals 638 han presentat la documentació requerida i compleixen els requisits establerts a la convocatòria
30.11.2023
gente mayor

La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Torrevella, Inmaculada Montesinos, informa que la resolució provisional d'ajudes de pagament únic destinades a la Tercera Edat es troba a la seu electrònica de l'Ajuntament. Totes aquelles persones a qui no se'ls hagi admès la seva sol·licitud d'ajuda perquè no compleixen tots els requisits disposats a les bases de la convocatòria per obtenir la condició de beneficiaris/àries, tenen fins a l'11 de desembre per esmenar deficiències i presentar al·legacions així com la documentació que els falti.

La documentació requerida pels interessats haurà de ser presentada a través de la seu electrònica de lAjuntament de Torrevella.

PRESENTADES UN TOTAL DE 795 SOL·LICITUDS

Finalitzat el termini establert d'admissió de sol·licituds, s'han presentat un total de 795 sol·licituds, de les quals 638 han presentat la documentació requerida i compleixen els requisits establerts a la convocatòria per obtenir la condició de beneficiaris/àries dels ajuts. Per tant, 157 de les sol·licituds no compleixen tots els requisits disposats a les bases, no podent així obtenir la condició de beneficiaris/àries.