Dilluns, 5 de febrer, comencen els cursos del programa Universitat Oberta de la UNED de Torrevella

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella, Ricardo Recuero, informa que el proper dilluns, 5 de febrer, començarà el curs Introducció al Podcast a l'Aula UNED de Torrevella, situada al Conservatori Internacional de la ciutat.
01.02.2024
uned

El curs, que s'inclou al programa Universitat Oberta de la UNED de Torrevella, engegat a tall de taller, serà impartit per Miguel Jiménez Buendía, gestor cultural i comunicador, guionista i productor en ràdios (Onda Cero, Espanya; Koori Radio, Austràlia ; Ondas Ayvu, Paraguai) i tindrà una durada de 20 hores, del 5 al 26 de febrer.

Oferit per a 24 assistents, s'han inscrit inicialment 34 persones, molts professors dels centres escolars de la zona. A més de l'aval universitari, el Cefire d'Oriola acreditarà la realització d'aquest curs amb un certificat de 20 hores com a formació del professorat.

CURS AVANÇOS DE BIOMEDICINA

Dimecres que ve, 7 de febrer, començarà el curs Avanços de Biomedicina a l'Aula UNED de Torrevella. El curs inclou dues sortides sabatines: la primera, a Torrevella, al Museu d´Història Natural, on s´impartirà un taller de neurociència; la segona, a Múrcia, a l'IMIB (Institut Murcià de Recerca Biosanitària) ia laboratoris de l'Hospital Verge de l'Arrixaca.

El curs serà impartit per la doctora i investigadora científica María Luisa Molina Gallego i tindrà una durada de 33 hores: del 7 de febrer al 23 de març. Oferit per a 45 assistents, s'han cobert totes les places. El Cefire acreditarà la realització daquest curs amb un certificat de 33 hores com a formació del professorat.

REUNIÓ ANUAL DE LA RUIA A TORREVELLA

L'Aula de la UNED de Torrevella, en col·laboració amb l'ajuntament de la ciutat, acollirà la reunió anual de la RUIA (Xarxa Universitària per la Infància i Adolescència) el proper 19 d'abril, presidida pel president, el doctor Vicente Cabedo (Universitat Politècnica de València). Actualment, la RUIA està integrada per 31 universitats espanyoles. Així mateix, aprofitant l'esdeveniment, els dies 19 i 20, divendres i dissabte, la UNED de Torrevella i la RUIA, amb la participació de la Regidoria d'Educació i Universitats de l'Ajuntament de Torrevieja, propiciaran l'organització d'un congrés universitari sobre el tema «La pobresa infantil», amb inscripció lliure fins a omplir l?aforament.

La Xarxa d'Universitats per a la Infància i Adolescència (RUIA) és un projecte de col·laboració interdisciplinar en matèria d'infància i adolescència entre les universitats espanyoles amb els Poders i les Administracions Públiques, les entitats privades i la societat espanyola en conjunt. El propòsit principal de la Xarxa és el desenvolupament, la promoció i la garantia dels drets de la infància i l'adolescència mitjançant la investigació, la innovació, la formació i la divulgació i transferència del coneixement.