Diumenge, 10 de març, se celebra a l'Auditori de Torrevella el tercer concert en família de l'Orquestra Simfònica de Torrevella

Es tracta d´una iniciativa de la Regidoria d´Educació juntament amb l´Orquestra Simfònica de Torrevella i té com a finalitat apropar als més petits la música clàssica i, en especial, les orquestres simfòniques.
26.02.2024
Cartel_3_concierto_en_familia_torrevieja
El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella, Ricardo Recuero, juntament amb la presidenta d'Ars Aetheria, Mamen Mateo i el director de l'Orquestra Simfònica de Torrevella, José Francisco Sánchez, han presentat avui al matí el “Concert en família” que tindrà lloc el diumenge, 10 de març, a les 12.00 hores, a l'Auditori Internacional de Torrevella. L'OST interpretarà en aquesta ocasió el Conte Simfònic “Pedro y el lobo”, de Sergei Prokofiev.

Es tracta d´una iniciativa de la Regidoria d´Educació juntament amb l´Orquestra Simfònica de Torrevella i té com a finalitat apropar als més petits la música clàssica i, en especial, les orquestres simfòniques. L'objectiu d'aquesta iniciativa no és cap altre que despertar, entre els joves, el desig d'aprendre a tocar un instrument. Aquest concert en família tindrà com a protagonista principal els nens, que tindran l'oportunitat de pujar a l'escenari i tocar els instruments juntament amb els músics de l'Orquestra Simfònica de Torrevella.

Les entrades són gratuïtes amb invitació fins a completar l'aforament de l'Auditori, i les poden adquirir a través de culturatorrevieja.com i entradasatualcance.com.