El IV Concurs Nacional de Teatre Aficionat "Raúl Ferrández" se celebrarà del 19 al 23 de març

A aquesta quarta edició s'han presentat un total de 63 companyies procedents de 21 províncies espanyoles, sent la participació més alta de la història del concurs
06.03.2024
raul
El lliurament de premis se celebrarà al Teatre Municipal dimecres, 27 de març, a les 20:00 hores, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, on a més del lliurament de premis es realitzarà la lectura del manifest a càrrec del professor, director i actor Antonio de Béjar

El IV Concurs Nacional de Teatre Aficionat “Raúl Ferrández”, que se celebrarà entre els dies 19 i 23 de març al Centre Cultural Verge del Carme, a les 20:30 hores (amb entrada gratuïta fins a completar aforament), ha donat a conèixer els cinc grups i obres de teatre seleccionats per a aquesta edició, havent-se presentat un total de 63 companyies de tot Espanya.

Aquesta ha estat la participació més alta de la història del concurs, presentant-se grups de teatre procedents de 21 províncies de tot el panorama nacional, com Madrid, Segòvia, Múrcia, Osca, Barcelona, Zamora, Badajoz, Almeria, Tarragona, Burgos, València , Cadis, Castelló, Ciudad Real, Alacant, Sevilla, Granada, La Rioja, Saragossa, Cantàbria i Toledo.

Serà dimecres, 27 de març, al Centre Cultural Verge del Carme on es donarà a conèixer la decisió del jurat, així com la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre a càrrec del professor, director i actor Antonio de Béjar, i la representació teatral de l'aclamada i arxiconeguda companyia Imprebìs, amb el seu espectacle de comèdia “Avui no estrenem”.

Les companyies i obres seleccionades en aquesta quarta edició són:

-Dimarts, 19 de març, actuarà la companyia Associació Juvenil Coral Ditirambo (Múrcia), amb l'espectacle “L'Eunuco”.

-Dimecres, 20 de març , actuarà la companyia Teatre en construcció, d'Elx, amb l'espectacle “La vigília del pinzell”.

-Dijous, 21 de març , actuarà la companyia Emèrita Theatrum, de Mèrida (Badajoz), amb l'obra “ Misteri Bu… Fo! (Un Manxón de Jesús a l'obra de Darío)”.

-Divendres, 22 de març, actuarà la companyia Asciación Cultural Acarrabal d'Alcalá del Río (Sevilla), amb l'espectacle “Farsantes”.

-El dissabte, 23 de març, actuarà la companyia La Garnatxa Teatre, de Logronyo (La Rioja) amb l'obra “Les banyes de Don Friolera”.