Torrevella es prepara per rebre les candidates a Bellesa del Foc Infantil d'Alacant i les Dames d'Honor

“Salitre” és el lema de la foguera que es plantarà dilluns que ve, 1 d'abril, a la plaça de la Constitució
29.03.2024
bellezas

Les candidates a Bellesa del Foc infantil d'Alacant i les dames d'honor gaudiran els dies 1 i 2 d'abril de les convivències a la ciutat de Torrevella. Allí s'ultimen els detalls per a la plantà de 'Salitre', la foguera creada al taller de l'artista Sergio Gómez que s'ubicarà a la Plaça de la Constitució,

La comitiva alacantina arribarà a Torrevella dilluns al matí, 1 d'abril. Allà, les candidates realitzaran diferents propostes preparades pel jurat a més de participar a la planta de la foguera (on ja han treballat en una altra activitat celebrada al propi taller). A la tarda hi haurà una desfilada amb una xaranga, mascletà de caramels al centre de la ciutat i la cremà de la petita foguera titulada “Salitre”, que es plantarà a la Plaça de la Constitució i que se celebrarà cap a les 19:30 hores . La cremà comptarà amb l?assistència de l?alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la regidora de Festes, Rosario Martínez, i el president de la Federació de Fogueres de Sant Joan, Davis Olivares.

Dimarts, 2 d'abril, després d'esmorzar, les candidates a Bellesa del Foc Infantil i les seves dames d'honor faran una visita turística per diversos indrets emblemàtics de Torrevella abans de tornar a Alacant. David Olivares, ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Torrevella per totes les facilitats a l'organització de les convivències i espera que aquesta col·laboració continuï en anys successius.