El reeixit "Musical dels 80 & els 90" posarà a ballar Torrevieja

El 10, 11 i 12 de maig, l'aclamat “Musical dels 80 & els 90” arribarà al Teatre Municipal per traslladar els seus espectadors a un viatge al passat ple de records i molta diversió
03.04.2024
cultura
Si no us voleu perdre l'oportunitat de reviure els anys daurats de la música dels 80 i els 90, les entrades estaran disponibles per a la venda des d'avui dimecres, 3 d'abril, a les 18:00 hores, a la taquilla del Teatre Municipal de Torrevella ia través de la web www.culturatorrevieja.com

El 10, 11 i 12 de maig, l'aclamat “Musical dels 80 & els 90” arribarà al Teatre Municipal de Torrevella per traslladar els seus espectadors a un viatge al passat ple de records i molta diversió. Si no us voleu perdre l'oportunitat de reviure els anys daurats de la música dels 80 i els 90, les entrades estaran disponibles per a la venda des d'avui dimecres, 3 d'abril, a les 18:00 hores, a la taquilla del Teatre Municipal de Torrevella ia través de la web www.culturatorrevieja.com.

L'horari de les actuacions serà el següent: divendres, 10 de maig, a les 20.30 hores, dissabte, 11 de maig, a les 17.30 i 21.00 hores; i la darrera funció serà el diumenge, 12 de maig, a les 18.00 hores.

La peça fusiona música en viu, ball i una trama emocionant que transporta el públic a una època inoblidable. Amb 12 talentosos cantants i ballarins, explica la història d'un retrobament entre amics de l'institut després de 25 anys, a la inauguració del bar “La Movida del Bacalao”.

El grup recordarà amb nostàlgia aquella època que va marcar les vides. La realitat els demostra que les seves vides han canviat pel que fa al que esperaven (per a uns més que per a altres), però en el fons continuen sent els mateixos. Tot, ambientat al ritme dels èxits més grans del millor pop espanyol, internacional i cançons d'estiu dels anys 80 i 90 que encaixen a la perfecció amb l'argument.

L'espectacle és presentat per la companyia OnBeat i des de la seva estrena a Madrid a l'estiu del 2019, continua sent el primer en el seu gènere, recolzat per les gegantines pantalles de leds transparents i una il·luminació, vestuari i so espectaculars. Ha captivat durant tres temporades la capital i ha recorregut diferents ciutats a tots els racons país, des de Cadis fins a Menorca, Vitòria-Gasteiz i Alacant.

“El Musical dels 80 i 90” té una durada de 2 hores i mitja i compta amb les actuacions de Naim Thomas, Pedro Ordoñez, José Carlos Palau, Ione Díaz, Fran Caparrós, Marcos Horcajo, Àngels Vela, Ariadna Figuero, Cristina López , Celeste Serine, Fátima Padial i Paula Cuesta; amb coreografia de Fátima Padial i dirigits per Antonio Martín Regueira, que també ha escrit el guió.