“El Musical dels 80 i 90” ja ha d'arribar a Torrevella

La tan esperada peça teatral oferirà quatre funcions a la ciutat
02.05.2024
Presentación musical 80 y 90s
En un viatge inoblidable al passat ple de nostàlgia, música i diversió, l'aclamat "Musical dels 80 & els 90" desembarca al Teatre Municipal de Torrevella els dies 10, 11 i 12 de maig. Amb quatre funcions programades, aquesta experiència teatral promet encantar els torrevellins i transportar-los a una època memorable.

Així ho ha indicat en una visita a Torrevella el seu director, guionista i productor Antonio Martín, que juntament amb el regidor de cultura Antonio Quesada i Lalo Díez, director de Gestió d'Esdeveniments Musicals, ens han avançat alguns detalls de tot allò que ens podrà oferir esperat espectacle.

Antonio Martín ha informat també que la peça, que combina música en viu, ball i una trama emocionant, explica la història d'un emotiu retrobament entre amics de l'escola secundària després de 25 anys, a la inauguració del bar "La Movida del Bacalao" . A través d'aquesta trobada, els espectadors seran testimonis de com el pas del temps ha transformat les vides d'aquests amics, però alhora com segueixen sent fidels a si mateixos en el més profund dels seus cors.

En paraules de Martín, “els espectadors senten que surten del musical amb 25 anys menys, cantant, ballant i feliços i això és el que a nosaltres ens omple i el que diferencia aquest musical d'altres espectacles; a més de la producció i la tecnologia que comporta pantalles transparents que es mouen per tot l'escenari”.

Amb un elenc de 12 talentosos cantants i ballarins, el musical està impregnat dels èxits més importants del pop espanyol i internacional, així com de les cançons d'estiu que van marcar una era als anys 80 i 90. Aquesta amalgama de música i emocions assegura una experiència que ressonarà als cors de tots els assistents.

Presentat per la reconeguda companyia OnBeat, aquest espectacle ha captivat el públic des de la seva estrena a Madrid l'estiu del 2019. Dotat d'impressionants pantalles de leds transparents, una il·luminació enlluernadora, vestuaris vibrants i un so envoltant, el Musical dels 80 & 90 ofereix una experiència visual i auditiva incomparable.

Després de tres temporades reeixides a la capital, aquesta producció ha recorregut diverses ciutats d'Espanya, des de Cadis fins a Menorca, Vitòria-Gasteiz i Alacant, deixant al seu pas un rastre d'emocions i records entre el públic. Ara arriba a Torrevella per delectar tots aquells que vulguin reviure la màgia d'una època daurada a través de la música i la interacció amb el públic.

Galería de vídeos

  • Archivo de vídeo