La ComarCON, X Jornades d'Oci d'Alternatiu a Torrevella, se celebrarà aquest proper cap de setmana

09.05.2024
ComarCON'24 Torrevieja
L´esdeveniment anual ComarCON´24 se celebrarà durant aquest proper cap de setmana, el dissabte 11 i el diumenge 12 de maig, al Palau d´Esports de Torrevella, i ofereix una àmplia varietat d´activitats d´oci alternatiu per a totes les edats, on la entrada és gratuïta i la diversió no té límits.

La ComarCON és un esdeveniment d'oci alternatiu organitzat anualment per l'Associació Juvenil La Comarca. Anime, manga, rol de taula i rol en viu, videojocs, JCC, wargames, jocs de taula, cosplay, artistes, soft-combat, K-Pop, podran trobar en format de concursos, tallers, exhibicions, xerrades, tornejos, joc lliure i molt més.

Tot va començar un 25 de maig del 2013, quan es va organitzar una petita jornada. Els anys han passat i ha crescut convertint-se en una de les jornades d'oci alternatiu gratuït més gran d'Espanya, amb prop de 7.000 visitants a la darrera edició. Durant tot el cap de setmana, els assistents es podran submergir en més de 120 activitats emocionants. Des de les 10:00 hores del dissabte es podran descobrir activitats com:

Partides de Rol Uneix-te a aventures èpiques en mons imaginaris. Ets un valent guerrer o un astut mag? Tu decideixes!

Tallers : Aprèn noves habilitats, des de pintura fins a creació de personatges.

Xerrades : Escolta experts al món de l'entreteniment alternatiu compartir els seus coneixements i experiències.

Soft Combat : Posa't a prova en duels amistosos amb espases d'escuma.

Ludoteca Gegant : Explora una col·lecció de més de 300 jocs de taula.

Des de clàssics fins a títols moderns, hi ha alguna cosa per a tothom. La ComarCON és més que un esdeveniment; és una comunitat. Vine sol o amb amics i comparteix la teva passió pels jocs i la creativitat.

Per obtenir més informació, visiteu la web: https://lacomarcon.com/ o seguiu-ho en els seus a les seves RR.SS.

Galería de vídeos

  • URL de Video remoto