Comencen les obres de construcció de la minipista esportiva a la Plaça d'Orient

La pista, amb unes dimensions de 21 metres de llargada i 7 d'amplada, comptarà amb zona de joc, zona de gespa artificial, dos bancs, una paperera, dues porteries, un fanal amb quatre lluminàries i, finalment, es tancarà tota la zona esportiva
16.05.2024
pista
Aquesta cèntrica plaça comptarà amb una instal·lació exterior que permeti la pràctica segura del joc i els esports en general, un espai públic molt concorregut per joves de la localitat

La regidora de Serveis Urbans de l'Ajuntament de Torrevella, Sandra Sánchez, informa que ja han començat les obres de construcció de la minipista esportiva a la Plaça d'Orient, que van ser adjudicades a la mercantil GRUEXMA SLU, per un import total de 162.393 euros , sent el termini dexecució duns 5 mesos.

En concret, es tracta de l'execució d'una pista esportiva en un sòl destinat pel planejament a espai de domini i ús públic, amb l'objectiu de millorar les infraestructures esportives municipals, especialment en algunes zones lliures que no tenen petites instal·lacions destinades a jocs per a menors.

La zona on s'està executant aquesta mini pista esportiva s'ubica sobre la plaça d'Orient de Torrevella, on hi ha un pàrquing al soterrani, de manera que actualment hi ha un jardí sobre el sostre del subterrani amb un metre aproximadament de terra vegetal amb plantació de gespa i arbrat divers, com palmeres, oliveres, etc. aquesta capa de terra vegetal s'eliminarà i es crearà una solera elevada per col·locar la pista esportiva, per la qual cosa alguns arbres seran trasplantats a altres zones verdes de la ciutat. Per tant, la pista no es recolzarà en terra natural, sinó en un forjat de cantell 50 centímetres.

Les obres inclouen un mur perimetral de formigó que delimitarà la pista, es col·locarà la solera elevada fins a assolir la cota de la plaça, amb un acabat de paviment esportiu per a exteriors a la zona de joc, una zona de gespa artificial, dos bancs, una paperera, dues porteries, un fanal amb quatre lluminàries i, finalment, es tancarà tota la zona esportiva. Les dimensions de la pista seran de 21 metres de llargada i 7 metres d'amplada.