Nous cursos de la Universitat Permanent de la UA sobre astronomia i llengua anglesa organitzats a Torrevella

18.03.2024
Cursos_UA_Torrevieja_2024
La Seu de la Universitat d'Alacant a Torrevella i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella organitzen dos cursos nous de la Universitat Permanent de la UA. La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant és un programa de desenvolupament científic, cultural i social dirigit a promoure la ciència i la cultura, alhora que les relacions intergeneracionals, per millorar la qualitat de vida de la gent gran i fomentar la participació de aquestes en el seu context com a dinamitzadors socials.

L'objectiu és facilitar a les persones adultes el seu desenvolupament personal i social, col·laborant amb la gent gran, en justa correspondència a allò que elles, amb el seu treball i esforç han aportat a la societat.

El programa de la UPUA s'integra en el marc dels ensenyaments universitaris específics per a persones majors de 50 anys, que responen a necessitats com ara: l'aprofundiment en la democratització del coneixement, la compensació de les desigualtats, la integració i la participació social d'aquestes persones a la societat, el foment de les relacions intra i intergeneracionals, que contribueixin al manteniment de la qualitat de vida, juntament amb l'obertura i la diversificació d'opcions de continuació de la vida activa en contextos extralaborals.

Assignatures de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant a Torrevella per al curs 2023/2024:

First step in English

Professorat: José Antonio Sánchez Fajardo (Professor Titular de la Universitat dAlacant).

Aquest curs de 6 setmanes introdueix conceptes d'anglès bàsic i està dirigit a persones sense cap mena de coneixement previ. L'objectiu d'aquest curs és que els assistents siguin capaços d'evolucionar en la comprensió lectora i auditiva, així com poder expressar-se de manera escrita en una carta o mantenir converses breus. El curs està dividit en quatre blocs temàtics, i cada bloc temàtic està dividit en objectes d'estudi: gramàtica i vocabulari.

Del 18 de març al 26 d'abril (dilluns, dimecres i dijous de 16.00-19.00).

El cel a les mans (reconeixement, interpretació i orientació) amb apps d'astronomia.

Professorat: Enrique Aparicio (Professor de la Universitat d'Alacant).

El curs conformat per 11 sessions a l'aula + 2 sortides de camp per a l'observació astronòmica pretén despertar el coneixement científic de l'univers als seus assistents. El curs pretén introduir les persones assistents a la mecànica celeste i com aplicar-la a les nostres vides. A més, el curs pretén despertar la curiositat científica per l'univers, per això s'utilitzaran aplicacions gratuïtes d'astronomia.

Del 2 maig al 6 de juny (dilluns i dijous de 17:00 ha 20:00 h).

PROCEDIMENT DE MATRÍCULA: de forma presencial al Centre Cultural Verge del Carme, C/ del Mar núm. 28 (Torrevieja) al despatx de la Seu de la UA a la 3a planta.

Més informació: https://web.ua.es/es/seus/torrevieja/ .