Torrevella promociona a la Fira 50 Plus Beurs de Països Baixos la seva oferta turística per a majors de 50 anys

19.09.2022
beurs

La regidora de Turisme, Rosario Martínez Chazarra, informa que la Tourist info de Torrevella ha participat del 13 al 17 de setembre, a la Fira 50 Plus Beurs d'Utrecht (Països Baixos), amb l'objectiu de promocionar l'oferta turística al segment del turisme sènior, al qual està orientat aquest esdeveniment.

Es tracta de la fira més gran a nivell mundial per a persones grans actives, i que celebra aquest any la seva 28a edició. Durant 5 dies uns 545 expositors a 4 pavellons sobre 45.000 metres quadrats han ofert els seus productes, activitats i ofertes. La mitjana d'edat dels visitants és d'uns 62 anys.

Segons el comportament dels visitants en anys anteriors, el 70% dels visitants va comprar un o més productes a la fira. Les vacances a l'estranger ocupen el cinquè lloc entre les àrees d'interès, per sota de l'oci i el temps lliure, l'estil de vida saludable, les vacances a l'interior del país i la moda i els complements.

En aquesta ocasió Turisme de Torrevella ha treballat amb l'agència de viatges PePe Travel, especialitzada en el mercat dels Països Baixos i que, des de fa dos anys, es col·labora des de la regidoria de Turisme així com des de la unitat de turisme esportiu.

Informació sobre el mercat holandès

El mercat holandès ha crescut a la ciutat de Torrevella en els darrers 5 anys, sent el tercer mercat d'origen en mostrar interès per viatjar a la Costa Blanca. El 65% dels ciutadans dels Països Baixos se'n va de vacances a l'estranger i el 50% ho fa amb avió. La renda mitjana puja als 30.000 euros cada any.

Finalment, cal destacar que el grup de 50+ viatja principalment en parella fora de les vacances escolars. Els mesos de novembre i desembre no són populars per voler estar abans i durant el període nadalenc en família. Els mesos de gener, febrer i març són d'especial interès per a les persones més grans de 60 que busquen passar l'hivern durant un període més llarg a zones assolellades. Mostren interès per la cultura i els esdeveniments organitzats, com també excursions d'un dia a ciutats dels voltants.