Avís legal

L'Ajuntament de Torrevella, a través del domini torrevieja.es facilita informació d'interès general de la ciutat i especialment informació i gestions pròpies de l'organització municipal. La vigència de la informació oferta es circumscriu a l'àmbit temporal de la seva publicació o actualització.

L'Ajuntament de Torrevella procura que la informació publicada sigui correcta i, donat un error, s'esforça per corregir el més aviat possible, però no pot garantir l'absència d'errors en la informació publicada en un moment donat ni que aquesta informació es trobi plenament actualitzada en el moment d'accedir-hi. El contingut dels documents publicats, independentment de la forma en què es publiquin, és aportat pels diferents departaments muncipals, sent aquests els responsables de la seva correcció i manteniment.

L'Ajuntament de Torrevella podrà efectuar modificacions, supressions i actualitzacions de la informació oferta en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ. Mentre no s'especifiqui el contrari, la informació proporcionada en resposta a qualsevol consulta té un caràcter merament orientatiu i en cap cas resultarà vinculant per a la resolució de procediments administratius, que es troben subjectes a les normes legals o reglamentàries aplicables en cada cas.

Els continguts d'aquest domini, excepte expressa advertència, poden ser descarregats pels usuaris per a ús privat i sense fi comercial. En qualsevol cas, l'Ajuntament de Torrevella no es fa responsable de l'ús que terceres persones facin dels continguts oferts, com tampoc es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguen en enllaços a altres dominis realitzats des de qualsevol pàgina de torrevieja.es