L'Alcalde rep a l'ajuntament el remer torrevellenc Javier García, classificat per als Jocs Paralímpics de París 2024

03.05.2024
Recepción-javier-garcía-parís-2024
El remer torrevellenc Javier García ha estat rebut al Saló de Plens de l'Ajuntament per l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, la regidora d'Esports, Diana Box, i la gerent adjunta d'AGAMED, Gemma Cruz, després d'haver segellat el bitllet per als Jocs Paralímpics de París 2024 en imposar-se amb autoritat a la regata de classificació continental celebrada a Szeged (Hongria).

Eduardo Dolón ha felicitat el skiffista Javier García per la seva presència als propers Jocs Paralímpics de París, i ha reconegut el gran esforç i treball que ha dut a terme per aconseguir aquest gran èxit esportiu. L'alcalde s'ha mostrat molt orgullós que Javier García sigui el primer remer torrevellenc que participarà en uns Jocs Paralímpics, el qual se suma a la gimnasta Polina Berezina, que també serà a les Olimpíades de París representat a Espanya.

Per part seva, García ha agraït el suport que sempre ha tingut de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella i d'AGAMED, així com d'empreses locals que el patrocinen, assegurant que “gràcies a l'ajuda del meu poble he pogut aconseguir aquesta important classificació per als Jocs Paralímpics de París”.

A la recepció oficial se li ha fet entrega d'una imatge amb diverses fotografies de la seva participació a la regata celebrada a Hongria, on va aconseguir passar als Jocs Paralímpics de París.

A partir d'ara el remer torrevellenc comença els seus entrenaments per intentar aconseguir una medalla olímpica en uns Jocs que se celebraran a l'agost i el setembre del 2024.