Joventut presenta la seva agenda jove de tardor 2023

Un viatge a Port Aventura, el festival de curts Torrerífico i la Gymkhanica de Festes Patronals, principals atractius de la nova programació juvenil
04.10.2023
juventud

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que ja està disponible la nova Agenda Jove de tardor que programa el Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) corresponent a l'últim trimestre de l'any 2023.

Un total de 10 activitats i esdeveniments conformen la nova programació juvenil, i destaquen un viatge a Port Aventura el cap de setmana del 4 i 5 de novembre, amb places limitades. Abans, se celebra el dissabte 28 d'octubre el VI Festival de curtmetratges de cinema de terror “Terrorífic”, organitzat de manera conjunta per Joventut, la Seu Universitària de la UA a Torrevella i l'Associació Juvenil La Comarca.

Aquesta associació juvenil ofereix també l'esdeveniment Les jornadicas el diumenge 22 d'octubre al CMO, amb videojocs, rol i jocs de taula a més d'altres jornades amb la mateixa temàtica durant diversos caps de setmana al Centre Cultural Verge del Carme i el CIAJ.

Pel que fa a la formació, destaca el Curs Oficial de Monitor d'Oci i Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, que s'emmarca dins del programa PICE per a joves inscrits a Garantia Juvenil; un Curs de Dibuix Màniga per a joves de 12 a 17 anys i un Curs d'Escriptura Creativa interessant.

L'edil ha recordat que, a més, continuen les sortides dues vegades al mes d'oci inclusiu i les Converses en Anglès amb voluntaris britànics al CIAJ, en horari de 17.00 a 18.00 hores, les tardes de dimecres i dijous.

Per a les Festes Patronals en honor a la Puríssima, en concret el dissabte 2 de desembre, la Regidoria de Joventut organitza la Gymkhanica, que aquest any celebra la seva IX edició, amb proves per equips de joves sobre la cultura i les tradicions torrevellines pel casc urbà de la ciutat.

Finalment, Domingo Paredes recorda que per a més informació i inscripcions sobre les activitats de Joventut els interessats poden acudir presencialment al CIAJ o informar-se a través de les seves xarxes socials, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es .