Sra. Ana María Pérez Torregrosa

Imagen
Ana Maria Perez
Cargos
  • Concejal

Ana María Pérez Torregrosa (Torrevieja, 1974) és llicenciada en Filologia Anglesa i compta, a més, amb dos màsters oficials. Exerceix de professora d'anglès a secundària i és professora associada al Departament de Filologia Anglesa de la Universitat d'Alacant. Anteriorment ha treballat a la Universitat de Múrcia, a la Universitat Miguel Hernández ia l'Escola d'Adults de Guardamar de Segura, entre d'altres centres docents.

No obstant això, la seva carrera professional és eclèctica ja que té experiència prèvia en altres sectors com el bancari (CAM) i assessories jurídiques. Així mateix, ha romàs llargues temporades als Estats Units i Londres, on va treballar i estudiar Interpretació jurada.

Va iniciar la seva marxa política formant part de la llista electoral de PSOE de Torrevella en l'any 2015, va ser assessora d'alcaldia i candidata número dos a la llista electoral socialista de l'2019. Actualment és regidor de l'PSOE de l'oposició a l'Ajuntament de Torrevella.

Anna és molt aficionada a la música, els viatges i gran amant dels animals. És col·laboradora de diferents associacions d'animals i gaudeix donant llargues passejades amb els seus dos gossos. Es declara feminista, defensora de l'equitat de gènere i admiradora de dones inspiradores com Virginia Woolf, Marie Curie i Jane Goodall.