Aquapark Flamingo

Si visitem Torrevella en família o amb amics en èpoques caloroses com l'estiu, una gran opció per visitar i passar-ho bé és el parc aquàtic Aquapark Flamingo.

Aquapark Flamingo obre des de finals de maig fins al mes de setembre en horari de 11:00 a 19:00 i és ideal per anar-hi amb nens. El parc compta amb tota mena d'atraccions aquàtiques amb diferents piscines, una gran varietat de tobogans i una zona de solàrium amb una piscina més tranquil·la.

A més, compta també amb múltiples serveis com pàrquing gratuït, cafeteries, parades de refrescos i gelats, zones de gandules gratuïtes, vestuaris, dutxes, taquilles, etc.

És un dels parcs d'aigua més ben valorats d'Espanya a Tripadvisor l'any 2019, de fet, es troba a la tercera posició. Un dels motius principals és la seva entrada econòmica amb diferents preus segons el tipus de públic:

  • Xiquets (de 4 a 12 anys): 12,70€
  • Adults (de 13 a 59 anys): 14,70€
  • Jubilats (més de 60 anys): 12,70€
  • Infantil (menys de 4 anys): gratuït

Es permet portar menjar sempre que no requereixi una vaixella i coberts, és a dir, es poden entrar entrepans, fruita, aperitius, etc., i qualsevol beguda no alcohòlica en envasos de plàstic. A més, hi ha habilitada una zona especial per menjar.