Escola Municipal d'Estiu 2022

18.05.2022
Escuela_Verano_Torrevieja_2022

L'Escola d'Estiu es desenvoluparà des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost als centres escolars Salvador Ruso, Gratiniano Baches i Acequión

El regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Torrevieja, Tomás Ballester, informa que l'Escola d'Estiu Municipal 2022 es desenvoluparà des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost als centres educatius CEIP Salvador Rus, CEIP Gratiniano Baches i CEIP Acequión, per a tots els nens que el curs 2021/2022 hagin estat escolaritzats en Educació Infantil o Primària, empadronats a Torrevella o el pare/mare/tutor dels quals estigui empadronat al municipi.

S'han ofert un total de 315 places d'activitats lúdicoesportives i 270 places de menjador. El termini d'inscripció s'inicia demà dijous, 19 de maig, fins al proper 6 de juny (o fins a cobrir places), i s'haurà de fer a través de Seu Electrònica ( www.torrevieja.es ) oa l'oficina de Registre (PROP ) amb cita prèvia.

L'Escola d'Estiu es desenvoluparà amb un horari de 09.00 fins a 14.00 hores i l'horari d'entrada per al servei “Madrugadores” a les 08.30 hores per a pares que comencin el seu horari laboral abans de les 9.00 hores, i la sortida per al servei de menjador a les 15.30 hores. Es podrà optar per lopció mensual o quinzenal, havent de notificar-ho a lhora de realitzar la inscripció (tant pel mes de juliol com el mes dagost). L'empresa adjudicatària del servei és AUCA, Projectes Educativus, SL

Els preus públics establerts per al servei seran:

MES

QUINZENA

PLACES SUBVENCIONADES

ESCOLA

140,70 €

70,35€

50,00€

MENJADOR

155,65 €

77,83 €

25,00€

Podran sol·licitar plaça subvencionada aquelles famílies els ingressos de les quals siguin igual o inferior a l'IPREM mensual fixat en 564,90 €/per càpita durant els mesos de març, abril i maig, quedant els preus en 50 € per al mes complet i de 25 € per a la quinzena, amb dret a esmorzar + activitat + dinar, és a dir, des de les 9.00 fins a les 15.30 hores. Per a aquelles famílies usuàries dels Serveis Socials municipals podran realitzar l'activitat sense cap cost, prèvia valoració tècnica de cada sol·licitud i sempre que compleixin els requisits econòmics establerts a la normativa actual.

Per a aquells infants que es trobin en acolliment familiar, amb resolució corresponent d'organisme competent, aquesta activitat es realitzarà sense cap cost, independentment dels ingressos econòmics de la família acollidora.

RÀTIOS

Les ràtios seran: amb nens/es fins a 6 anys; 1 monitor per cada 12 nens.

Amb nens/es a partir de 7 anys; 1 monitor per cada 17 nens.

OBJECTIUS

 • Dotar els i les participants de recursos per ocupar el temps lliure de forma activa, crítica i constructiva.
 • Donar resposta a les necessitats familiars en èpoques de descans escolar, facilitant un espai on els i les participants es relacionin amb altres del seu entorn proper.
 • Afavorir la investigació i la curiositat del nen i la nena, a través de la seva participació activa en totes les tècniques i activitats proposades.
 • Utilitzar una temàtica atraient per als i les participants

L'horari serà el següent:

 • 8:30 Espai Concília (opcional i segons millora)
 • 9:00 Acollida dels participants – Assemblea
 • 9:30- 1a Activitat: ambientació, gran joc esportiu, contes, històries, expressió corporal, ball, jocs tradicionals i interculturals…
 • 10:30 Dinar
 • 11:00- 2a Activitat: taller de manualitats i reciclatge, jocs cooperatius, taller de teatre, taller de música, taller de cançons en diversos idiomes,…
 • 12:00 jocs d'aigua i refrescants
 • 13:15- 3a Activitat: tècniques de relaxació, jocs de taula, escacs, conta contes.
 • 13:50 Recollida i preparació per a la sortida o per entrar al MENJADOR a les 14 hores fins a les 15,30 hores.

Activitats extra: 1 sortida-excursió al Parc Lo Albentosa o Parc de la Nacions o Piscina Municipal, cada mes.