Missió Possible

Horarios específicos

Dilluns, dimecres i divendres

Rastrillo Solidari : de 09:30 a 14:00

Dutxes : de 11:00 a 12:00

Menjador Solidari : de 13:00 a 13:45

Email
asociacionmisionposible@gmail.com
Teléfono
678751590

Missió Possible és una Organització no Governamental que sorgeix com a resposta a les diverses necessitats que han anat sorgint o s'han vist incrementades com a conseqüència de la crisi econòmica que ha assotat Espanya des del 2007. Com alguns dels seus objectius es proposa:

L'assistència a persones que es troben en risc d'exclusió social, ja siguin persones sense llar, sense sostre, com a persones que a causa de la precarietat laboral o de la desocupació es troben en situacions de forta vulnerabilitat.

Amb aquesta finalitat des de l'organització s'ha engegat un servei de menjador social, així com un banc de roba i estris bàsics o de primera necessitat i es pretén crear un banc d'aliments.

Així mateix, es proposa proporcionar un servei d'informació, orientació i assessorament sobre els recursos socials i d'un altre tipus que puguin ajudar els usuaris a millorar-ne la qualitat de vitat i la integració a la comunitat. Tant els usuaris nadius com aquells la procedència dels quals sigui estrangera, proveint així aquells usuaris que no tinguin una densa xarxa social, tota l'ajuda i el suport social possible.

Considerem que els nostres usuaris potencials abasten un ampli perfil, ja que no només dirigim la nostra atenció a persones sense llar o en condicions extremes, sinó que es pretén proporcionar ajuda també a aquelles persones individuals, famílies, grans, joves, dones, o persones amb discapacitat que estigui un estat de vulnerabilitat social amb l'objectiu de proporcionar-los l'assistència necessària perquè puguin superar les seves dificultats.

Es procurarà en la mesura que sigui possible la màxima col·laboració i coordinació amb un altre tipus d'entitats d'assistència social amb l'objectiu de proporcionar l'atenció més adequada i eficaç possible