Presentada la nova imatge corporativa de lAjuntament

L'alcalde ha destacat que amb aquesta nova imatge s'ha intentat “entrar al cor de Torrevella”, amb tot el simbolisme que això comporta per a la nostra ciutat: moderna, contemporània i emprenedora
01.06.2021
IMAGEN CORPORATIVA
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat pel regidor d'Innovació i Modernització, Ricardo Recuero, i la responsable del Grup Antón Comunicación, Susana Antón, han presentat avui la nova imatge corporativa de l'Ajuntament de Torrevella al saló de Plens.

L'alcalde ha assegurat que es tracta d'un pas important per a tota l'administració local, que en modernitza la imatge a totes i cadascuna de les àrees municipals. Eduardo Dolón ha destacat que estem davant d'una nova identitat visual corporativa que a partir d'avui s'implementarà i ha felicitat el treball realitzat per l'empresa adjudicatària, que va aconseguir aixecar-se amb aquest contracte al qual es van presentar 15 mercantils més, així com l'equip de la Regidoria d'Innovació i al departament de comunicació de l'Ajuntament de Torrevella, que des de fa uns quants mesos han estat treballant en aquest projecte.

Després de la visualització d'un vídeo, l'alcalde ha destacat que amb aquesta nova imatge s'ha intentat entrar al cor de Torrevella, amb tot el simbolisme que això comporta per a la nostra ciutat: moderna, contemporània i emprenedora

Susana Antón ha explicat que la nova identitat corporativa és un conjunt icònic textual que està compost per un element gràfic i un element textual. L'element gràfic engloba l'origen del municipi amb la representació de la torre-vigia (Torre-vieja) que a la base forma una ona fent referència al mar Mediterrani que banya la badia de Torrevella, les llacunes de la Mata, i en la seva part ascendent les muntanyes de sal, símbol icònic de la ciutat de Torrevella.

La torre està composta a la part superior per tres merlets, ia la part central superior un “quadrat” que representa una finestra oberta al món. Aquesta obertura fa referència a la multiculturalitat i l'acolliment que caracteritza Torrevella. L'element textual no és altre que la denominació “Ajuntament de Torrevella”.

Els colors principals d'aquesta nova identitat són el blau (referenciant el mar, símbol de les ciutats valencianes) i el blanc, com a referència a la sal. Com a color complementari, i com a afegit a l'hora de comunicar hi ha el color rosa, una clara referència a la peculiaritat de les llacunes de Torrevella i La Mata, les llacunes salades.