La setmana que ve finalitzen les obres de construcció d'una passarel·la accessible a la urbanització Doña Inés

La construcció d'aquesta passarel·la accessible de vianants de fusta permetrà transitar els vianants per la zona de manera segura i còmoda, segons la normativa vigent en matèria d'accessibilitat al medi urbà
01.07.2021
OBRAS
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Qualitat dels Serveis Urbans, Sandra Sánchez, han visitat avui al costat de veïns de la urbanització, les obres de construcció d'una passarel·la de vianants accessible entre el fons de sac pròxim al carrer Joaquín García Sánchez, a la confluència amb la Urbanització Jardí del Mar III, zona denominada Doña Inés, a causa de l'evident necessitat de trànsit per una zona amb un significatiu desnivell d'1,5 metres.

Les obres, que compten amb un pressupost d'execució de 9.707 euros, van començar dilluns passat, 28 de juny, i es preveu que al llarg de la setmana que ve estiguin totalment finalitzades.

Aquesta solució adoptada de construir una passarel·la de fusta accessible permetrà transitar per la zona de manera segura i còmoda, segons la normativa vigent en matèria d'accessibilitat al medi urbà.

Els treballs que s'estan realitzant consten de la instal·lació d'una rampa de 27 metres de longitud i 1,5 metres d'amplada, que estarà composta per tres trams de 6 metres amb pendent del 8%, comptant així mateix amb els seus altiplans corresponents segons normativa daccessibilitat. La plataforma la formen taules ranurades antilliscants a tot el recorregut de la rampa. A més, està inclosa en l'actuació la col·locació de baranes a banda i banda i tots els cargols seran d'acer protegit contra la corrosió.

Juntament amb la zona dactuació i per a la correcta execució dels treballs de construcció de la rampa, AGAMED durà a terme la modificació dun tram de xarxa daigua potable, permetent així lexecució de lescala adjacent al mur existent.

Aquesta senzilla actuació ve a atendre les nombroses reivindicacions que els veïns de Doña Inés i urbanitzacions limítrofes han reclamat a l'anterior equip de govern. Eduardo Dolón i Sandra Sánchez han mantingut una reunió amb part dels veïns de la zona, els quals els han traslladat les necessitats i les reivindicacions que tenen per millorar les infraestructures de la urbanització.