Presentat el carnestoltes d'estiu de Torrevella que se celebrarà els dies 15 i 16 d'agost

Torrevella celebrarà els propers dies 15 i 16 d'agost una sèrie d'activitats que s'emmarquen dins del Carnaval d'Estiu, que ha estat presentat per la regidora de Festes, Concha Sala, i el president de l'Associació Cultural Carnaval de Torrevella, Francisco Pizana.
02.08.2021
CARNAVAL VERANO
L´edil de Festes ha destacat que "després que el carnaval torrevellenc hagi celebrat la recent declaració de festa d´Interès Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana, es pretén oferir una mostra de les nostres festes a l´estiu per als torrevellins i per a tots els visitants que aquests dies comparteixen les vacances a la nostra ciutat”.

Es tracta d'una sèrie d'actes que se celebraran a l'interior del recinte històric de les Eres de la Sal els dies 15 i 16 d'agost, amb entrada lliure amb invitació fins a completar aforament, les quals es podran retirar a la taquilla del Teatre Municipal.

El president de l'associació del Carnaval ha relatat la programació que començarà diumenge, 15 d'agost, amb l'exhibició de coreografies de comparses, i se n'han inscrit fins al moment set. També aquest dia es projectarà la pel·lícula resum de l'últim carnestoltes que es va celebrar als carrers de Torrevella, el de l'any 2019. Dilluns, 16 d'agost, es comptarà amb l'actuació de la xirigota local Los Sangochaos i també amb l'espectacle de l'actor, cantant i transformista, Nacha la Macha.

El recinte obrirà les portes a les 19.30 hores, posant l'associació del carnaval a disposició de tots els assistents una zona de restauració amb totes les mesures higienicosanitàries. Els espectacles s'iniciaran a partir de les 21.30 hores. A les dues jornades l'associació carnavalera farà una rifa per recaptar fons per als seus fins.