Presentats els pressupostos participatius 2022

Del 13 al 27 d'agost totes les persones empadronades a Torrevella, més grans de 16 anys, així com qualsevol entitat, associació, fundació, etc. podran presentar propostes rellevants dinterès general
12.08.2021
Presupuestos participativos
El regidor d'Innovació, Ricardo Recuero, i el regidor d'Hisenda, Domingo Paredes, han presentat els pressupostos participatius 2022 “Tu proposes, el teu Ajuntament ho fa”, on poden participar totes les persones més grans de 16 anys que estiguin empadronades a Torrevella, així com també entitats, associacions, fundacions, col·legis professionals, entre d'altres. El termini de presentació comença demà 13 d'agost, fins divendres que ve 27 d'agost, on els interessats podran presentar propostes rellevants d'interès general, d'àmbit ciutat o districte, el contingut dels quals no sigui il·legal, difamatori o discriminatori.

La presentació es realitzarà a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Torrevella ( www.torrevieja.es ) a l'apartat “Pressupostos Participatius 2022”. Un cop presentada la proposta i completat el formulari, els participants rebran un email confirmant que ha estat rebuda la proposta.

L´edil d´Hisenda ha informat que el 27 d´agost es recolliran totes les propostes presentades a través del formulari, i posteriorment es faran públiques totes elles i que seran els tècnics municipals els que estudiïn, valorin i decideixin quins són viables i quins no. Així mateix, les propostes i iniciatives més sol·licitades pels veïns de Torrevella, que siguin viables, seran les que es puguin incorporar al projecte de Pressupost Municipal de 2022.

Finalment, el regidor d'Innovació, ha convidat tota la ciutadania a participar-hi, com a les edicions anteriors, esperant que hi hagi una gran participació ciutadana i que s'impliquin en l'elaboració dels pressupostos de l'Ajuntament de Torrevella.