Obert el termini per a les ajudes del Pla Resistir Plus

Subvencions de concessió directa a autònoms, petites empreses, microempreses, petits empresaris autònoms i professionals de Torrevieja amb destinació a minimitzar l'impacte econòmic del COVID-19
19.08.2021
PLUS
El model de sol·licitud normalitzat per a l'obtenció de les ajudes està disponible a la web municipal de l'Ajuntament de Torrevieja, a adl-torrevieja.es ia aratorrevieja.es

Actualment s'ha obert el termini de sol·licitud de subvencions per a autònoms i petites empreses que exerceixen la seva activitat a la ciutat de Torrevella, grups que estan sent dels més castigats per les mesures adoptades per a la lluita contra la pandèmia. Amb aquesta subvenció, l'Ajuntament pretén atenuar l'impacte econòmic del COVID-19 impulsant l'activitat econòmica al terme municipal, contribuint a facilitar-los el compliment de les seves obligacions i el manteniment de l'activitat empresarial i l'ocupació.

La quantia d'aquest Pla d'Ajuts convocat per l'Ajuntament de Torrevella ascendeix a un import total de 317.666,47 euros de la Diputació d'Alacant, i l'ajuda és com a màxim de 3.000 euros per sol·licitant. Les subvencions comprendran aquelles despeses corrents que s'indiquin a les bases, i que hagin estat abonades en el període comprès entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província d'Alacant (BOP). Es prega a aquelles persones interessades en la sol·licitud de la subvenció que es llegeixin les bases íntegrament.

La sol·licitud s'ha de fer a través de la SEU ELECTRÒNICA de l'Ajuntament de Torrevella ( https://torrevieja.sedelectronica.es ).