Torrevella acull aquest dissabte el tret d'un gran castell de focs artificials dins del programa Torna la llum de la diputació

26.08.2021
Llum
Torrevella acollirà aquest proper dissabte, 28 d'agost, a les dotze de la nit, un gran espectacle pirotècnic dins del programa Torna la llum de la Diputació d'Alacant, de suport a aquest sector productiu tradicional i arrelat de les festes a tota la Comunitat Valenciana. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevella ha gestionat el tret d'aquest important castell de focs artificials, que contindrà algunes seccions aquàtiques de gran vistositat. En conjunt l'espectacle suposarà també un atractiu festiu per a tots els ciutadans i, en especial, per a tots aquells que passen les vacances aquests dies a Torrevella.

El lloc escollit és la zona de les piscines naturals del Passeig Marítim de Juan Aparicio, al dic situat entre la Platja del Cura i el Monument a l'Home del Mar. Aquest comptarà amb tot l'operatiu de seguretat i prevenció perquè pugui desenvolupar-se i , alhora, contemplar-se amb totes les garanties.

La Diputació d'Alacant ha inclòs Torrevella dins del Programa Torna la llum de suport al sector pirotècnic al costat de les ciutats de Benidorm, Beneixama, Altea i Sant Joan. La institució provincial sufraga la totalitat de l'espectacle que té un cost de 14.876 euros i que anirà a càrrec de Pirotecnia Ferrández SL de Redován (Alacant), la qual ha estat proposada per l'Associació d'Empreses Pirotècniques de la Comunitat Valenciana (PIROVAL).