Dijous s'estrena el curtmetratge de "Sola", realitzat per cineastes de Torrevella, al cicle "Eres del Cinema"

L'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, comunica que el proper dijous, 2 de setembre, a les 21:30 hores, formant part de l'oferta cinematogràfica que s'exhibirà a “Eras de Cine”, s'estrenarà el curtmetratge “Sola” , realitzat per cineastes de Torrevella. D'aquesta manera els espectadors que assisteixin a la projecció de la pel·lícula “El Gran Hotel Budapest”, gaudiran prèviament d'un curt que posa en valor el talent local i situa Torrevella com a focus de cultura.
30.08.2021
sola
Sola és un curt realitzat en blanc i negre, de gran impacte visual i que busca provocar emocions, submergint en una atmosfera d'intriga l'espectador. És una obra influenciada directament pel cinema del mestre Hitchcock. A l'estrena assistiran els torrevellins María José Andréu, actriu principal en l'actuació de la qual recau el pes de l'obra, i el corejalitzador de l'obra, David García Marcos. “Sola” està dirigida per Javier Gallardo i la música creada per Alonso Cases.

L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta a recollir a partir de les 20:00 hores del dia de la projecció a la taquilla de les Eres de la Sal. El programa doble començarà a les 21:30 hores i constarà de l'exhibició del curt “Sola ”, de quinze minuts de durada, i la pel·lícula del director Wes Anderson, “EL Gran Hotel Budapest” de l'any 2014, conformant una irrepetible vetllada cinematogràfica a l'aire lliure, en el marc incomparable de les Eres de la Sal.