La programació de les festes de Torrelamata 2021 inclou actes per a tots els públics

Divendres, 8 d'octubre, a les 21:30 hores, a la Plaça d'Encarnació Puchol es posarà en escena el tribut al grup "Homes G" denominat "M'ho passaré G"
17.09.2021
La Mata
La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevella ha preparat una programació especial amb motiu de les celebracions en honor de la patrona de Torrelamata, la Mare de Déu del Roser, que començarà el proper dia 28 de setembre.

Com és habitual en aquestes tradicionals festes destaca la col·laboració i participació tant de la Confraria de La nostra Senyora del Roser com de la Junta de Penyes Festeres de La Mata. La regidora de Festes, Concha Sala, ha indicat que per segon any consecutiu “s'ha fet necessari aplicar les mesures de prevenció per la Covid-19 així com la reducció d'actes i la suspensió dels més multitudinaris com la tradicional processó o la desfilada multicolor, entre d'altres". Tot i així, l'edil de Festes ha assenyalat que “s'ha aconseguit configurar una programació molt variada dedicada a tots els maters, torrevellins i visitants que aquests dies vulguin gaudir de les jornades més festives i entranyables de Torrelamata”.

Els actes començaran dimarts 28 de setembre amb la tradicional Novena en honor a la Mare de Déu del Roser, que es durà a terme cada tarda a l'Església Parroquial de la pedania fins al 6 d'octubre. Tots els diumenges d'octubre, a les 9.00 hores, es farà un Rosari de l'Aurora a l'Església Parroquial, seguida de l'ofici de la Santa Missa.

Diumenge, 3 d'octubre, a les 11.30 hores, a la Plaça d'Encarnació Puchol, tindrà lloc un concert a càrrec de la banda de la Societat Musical "Ciutat de Torrevella -Los Salerosos". Els dies 6 i 7 d'octubre, també a la Plaça d'Encarnació Puchol, en un recinte acotat, es realitzarà a les 20.00 hores "Cinema en Família". A més, dijous, 7 d'octubre, a les 21.30 hores, es comptarà amb l'espectacle de monòleg "Soy de la Vega Baja".

Divendres, 8 d'octubre, a les 21:30 hores, al recinte de la Plaça d'Encarnació Puchol es posarà en escena el tribut al grup "Hombres G" denominat "M'ho passaré G". El dissabte, 9 d'octubre i per ambientar l'habitual hora de l'aperitiu, des de les 12:00, tindrà lloc l'actuació de la banda "Los Vinilos". A la nit, al mateix recinte, s'oferirà l'espectacle musical i de varietats "Antonio Hidalgo y los Happys".

Finalment, el diumenge 10 d'octubre es comptarà amb una obra de teatre infantil al recinte de les festes a les 12.00 hores, sota el nom "El mag d'Oz". A les 18:00 hores es realitzarà una cercavila per part de la Societat Musical "Ciutat de Torrevella - Los Salerosos" ia les 19:15 hores, a la mateixa Plaça d'Encarnació Puchol, s'oficiarà la Missa Major de Campanya amb la presència de la imatge de la Verge del Roser. L'ofici serà cantat pel Cor Nou Clarejar. A les 21.00 hores es realitzarà el xut del tradicional castell de focs artificials.

Totes les actuacions són amb entrada lliure fins a completar la capacitat permesa. Les invitacions es podran recollir des de dilluns, 4 al 8 d'octubre, d'11.00 a 13.00 hores, a l'edifici de l'Ajuntament perifèric de la Mata. També es podran adquirir una hora abans de cada espectacle a l'entrada del recinte de la Plaça d'Encarnació Puchol.