Torrevella commemora amb diverses activitats el dia internacional de la gent gran

21.09.2021
MAYOR
L'Ajuntament de Torrevella ha programat diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, que finalitzaran amb un homenatge als nostres majors el dia 1 d'octubre, a les 19.30 hores, al Teatre Municipal, en què participaran l'Acadèmia QK de La Mata, Victòria Martínez i el Grup Noray. A més, en aquest acte d'homenatge es lliuraran els premis del Concurs de Fotografia que ha organitzat la Regidoria de Gent Gran, que dirigeix l'edil Inmaculada Montesinos.

L'Ajuntament ha organitzat tres tallers per commemorar aquest Dia, que es duran a terme al Parc de les Nacions:

-Dimarts, 28 de setembre, Taller de Ioga.

-Dimecres, 29 de setembre, Taller de Ceràmica.

-Dijous, 30 de setembre, Taller de Ball a Línia.

Les entrades per a l'acte del Teatre Municipal i les inscripcions per als tallers es poden recollir a la Regidoria de Gent Gran.

Finalment, Inmaculada Montesinos ha informat que ja han sortit a licitació les dues cafeteries que falten per adjudicar-se a les cases de la Tercera Edat de Pedro Lorca i San Pascual, les quals van quedar desertes al seu dia. El termini de presentació dofertes és dun mes i el temps dadjudicació set anys.

Les altres tres cafeteries (Casa Tercera Edat Acequión, Polivalent de La Mata i Centre Municipal d'Oci) ja estan adjudicades.