El veler Pascual Flores torna a Espanya després de la seva gran gira per Europa

L'històric navili ha visitat diversos ports d'Espanya, França i Alemanya com a ambaixador del patrimoni marítim de Torrevieja
21.09.2021
pascual flores
Durant la seva estada a aquestes ciutats europees el Pascual Flores ha rebut prop de 12.000 visitants, que han pujat a bord per conèixer la seva història i el fabulós patrimoni marítim de Torrevella que aquest navili representa, com a “ambaixador” itinerant per a la promoció turística i cultural de la ciutat i símbol dels clàssics velers de la Mediterrània Al mes d'octubre arribarà de nou al port de Torrevella però abans participarà al Festival Marítim Escala a Castelló

El pailebot Pascual Flores ja es troba navegant per aigües espanyoles, procedent de Baiona (França), última escala de la gran gira que ha realitzat durant aquest estiu 2021 per diferents ports d'Europa.

La gira començava el mes de juliol passat a Torrevella, i des de llavors ha fet una gran travessia recorrent més de 5.000 milles nàutiques, visitant diferents ports d'Espanya, França i Alemanya. En concret, al nostre país, va fer escala a Mazagón (Huelva) i La Corunya; a França ha atracat a ciutats tan històriques com Honfleur, Calais, La Rochelle i Baiona, ia Alemanya, el passat mes d'agost va participar al prestigiós Festival Maritime Tage Bremerhaven 2021 que va reunir més de 25 grans velers i vaixells històrics de tot el món.

Al llarg dels ports visitats el pailebot Pascual Flores ha trobat una gran acollida de públic i mediàtica, havent recorregut les seves cobertes importants personalitats com l'Ambaixador Espanya a Alemanya i el Cònsol General d'Espanya a Hamburg, així com les autoritats marítimes i el Tinent Alcalde de la Rochelle, que van rebre a més a la tripulació al Yatch Club Classique de la ciutat.

Durant la seva estada a aquestes ciutats europees el Pascual Flores ha rebut prop de 12.000 visitants, que han pujat a bord per conèixer la seva història i el fabulós patrimoni marítim de Torrevella que aquest navili representa, com a “ambaixador” itinerant per a la promoció turística i cultural de la ciutat, i símbol dels clàssics velers de la Mediterrània.

El Pascual Flores ja està de tornada a Espanya, al port de La Corunya, en el seu viatge de tornada a Torrevella, on es té previst que arribi el proper mes d'octubre. Abans participarà al Festival Marítim Escala a Castelló, des d´on s´oferirà la possibilitat a les persones interessades, d´embarcar en aquesta darrera travessia per viure l´experiència única de navegar en aquest històric navili.