L'Institut Municipal de Cultura reprèn el concurs de pintura ràpida després de sis anys sense celebrar-se

Per a més informació podeu consultar la Seu Electrònica de l'Institut Municipal de Cultura // Sol·licitud inscripció concurs, ia Facebook Torrevieja Cultura
06.10.2021
Cartel_Concurso_Pintura_Rápida
L'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” anuncia que torna a celebrar-se el Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Torrevella”, aquesta vegada, a la seva XXIII edició.

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, informa que després de 6 anys sense celebrar-se, el concurs es reprèn incorporant certes novetats, com ara que hi haurà una secció dedicada als nens, amb el tema de “La Natura a Torrevella”, o un canvi a la temàtica del concurs d'adults i joves, en aquesta vint-i-tresena edició orientat cap a Torrevieja i els seus costums, per la qual cosa prendrà protagonisme en la realització de les obres els elements culturals característics de la nostra ciutat i els seus llocs emblemàtics.

El concurs estarà dotat de 6.800 euros en premis i tindran lloc el 16 d'octubre, el dels nens, i el 23 d'octubre el de joves i adults.

Per rematar aquest certamen s'organitzarà una exposició amb les obres participants a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Verge del Carme en dos terminis: Del 18 al 21 d'octubre per al concurs infantil i del 26 d'octubre al 7 de novembre per al concurs de adults.

Per a més informació podeu consultar la Seu Electrònica de l'Institut Municipal de Cultura // Sol·licitud inscripció concurs, ia Facebook Torrevieja Cultura.

BASES: XXIII CONCURS PINTURA RÀPIDA CIUTAT DE TORREVELLA

BASES NENS

  • Hi podran participar tots els nens que ho desitgin fins a 12 anys i hauran d'estar acompanyats en tot moment per un adult.
  • La tècnica a emprar serà lliure. El tema, LA NATURA EN TORREVELLA.
  • Tots els participants es presentaran a la Llacuna de la Mata, concretament al Centre d'Interpretació del Parc Natural, entre les 10.00 i les 10.30 hores del dissabte 16 d'octubre, per realitzar la inscripció, lliurant el formulari de preinscripció o omplint-ne un allà en cas de no haver-se realitzat telemàtica.
  • Les obres hauran de ser realitzades a l'aire lliure, a qualsevol lloc del Parc de la Llacuna de la Mata.
  • Un jurat especialitzat seleccionarà els finalistes i atorgarà un diploma i un xec regal per a materials de pintura als guanyadors amb els premis següents:
  1. Premi 1r de primària 50€.
  2. Premi 2n de primària 50€.
  3. Premi 3r de primària 50€.
  4. Premi 4t de primària 50€.
  5. Premi 5è de primària 50€.
  6. Premi 6è de primària 50€.

BASES JOVES I ADULTS

  • La tècnica a emprar serà lliure. El tema, TORREVELLA I ELS SEUS COSTUMS. Amb el tema ens referim a usos i costums tradicionals per a la nostra ciutat així com a llocs emblemàtics.
  • Tots els participants es presentaran a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Verge del Carme, amb el suport triat, entre les 8.30 hores i les 10.00 hores del dissabte 23 d'octubre, per realitzar la inscripció i segellar la superfície a pintar .
  • Poden inscriure's des de la seu electrònica de l'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta. Cal emplenar i imprimir el formulari, que es lliurarà als organitzadors del concurs.
  • Les obres hauran de ser realitzades a l'aire lliure, a qualsevol lloc del terme municipal.
  • Un jurat especialitzat seleccionarà els finalistes i atorgarà els premis següents:
  1. Primer premi 3.000€.
  2. Segon premi 2.000€.
  3. Tercer premi 1000€.
  4. Premi a l'artista local 500€.