Mercat Mariner al Passeig Vista Alegre del 8 al 12 d'octubre

El mercat comptarà amb 50 expositors repartits amb distància de seguretat, en què hi haurà tota mena de productes de tota la geografia espanyola (gastronòmics, artesanals, bijuteria…) tallers i jocs per als més petits i activitats programades per a adults i nens
06.10.2021
mar
La regidora de Turisme, Comerç i Hostaleria de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, el regidor d'Ocupació de Via Pública, Federico Alarcón, i el coordinador de La Fragua de Vulcà, Alberto Almagro, han presentat avui el Mercat Mariner, que s'instal·larà del 8 al 12 d'octubre al Passeig Vista Alegre.

El Mercat Mariner s'inaugurarà divendres, 8 d'octubre, cap a les 19.00 hores, i tindrà un horari d'11.00 a 23.00 hores fins dimarts 12 d'octubre. Un esdeveniment que s'hauria d'haver celebrat coincidint amb el Dia del Pare el març del 2020, però que per motius de la COVID-19 va haver de posposar-se fins ara.

El mercat comptarà amb totes les mesures de seguretat, amb entrades i sortides específiques, hidrogel a l'entrada així com l'obligatorietat de portar mascareta un cop es trobin a l'interior del Passeig Vista Alegre.

El muntatge de l'esdeveniment estarà totalment ambientat a la marineria i al mar (xarxes, colors blau i blanc, etc.) i comptarà amb 50 expositors repartits amb distància de seguretat, on hi haurà tota mena de productes de tota la geografia espanyola (gastronòmics , artesanals, bijuteria…) tallers i jocs per als més petits i activitats programades per a adults i nens.