L'AMBAIXADORA DE FINLÀNDIA A ESPANYA, SARI Rautio, VISITA TORREVIEJA

07.10.2021
Embajadora_Alcalde_Concejal_Residentes_Internacionales
TORREVELLA (2021.10.05). L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Residents Internacionals, Gitte Lund, han rebut en el matí d'avui a l'ambaixadora de Finlàndia a Espanya, Sari Rautio, acompanyada per la cònsol Minna Niemi.

A la reunió mantinguda a l'Ajuntament de Torrevella, l'ambaixadora s'ha interessat per la situació dels més dels 600 ciutadans finlandesos empadronats a la nostra ciutat (una de les colònies més importants del nostre país) i que en els últims anys han crescut en nombre a l'igual que ha augmentat la resta de residents procedents de països escandinaus (Suècia i Noruega).

Tant l'alcalde com l'ambaixadora han acordat dur a terme un treball conjunt en coordinació amb el consolat finlandès perquè els residents d'aquest país continuïn integrant-se més en aspectes culturals així com en els sectors productius de la localitat. Així mateix, Sari Rautio s'ha interessat, entre altres coses, per les visites a la Llacuna Rosa de les Salines de Torrevella com a element diferenciador turístic de Torrevella.

Per la seva banda, Eduardo Dolón li ha donat a conèixer el servei d'atenció a l'resident internacional amb què compta l'Ajuntament de Torrevella (OARI), que dirigeix l'edil Gitte Lund, i pel passen centenars de persones a l'any de nacionalitat estrangera, tant comunitaris com extracomunitaris, per a demanar tot tipus d'informació i realitzar tràmits burocràtics.

L'ambaixadora de Finlàndia a Espanya, que ha rebut de mans de l'alcalde un vaixell de sal quallat a la llacuna de Torrevieja, ha mantingut posteriorment una reunió amb ciutadans de la comunitat finlandesa residents a Torrevella.