Les entrades del Campionat del Món d'Handbol Femení 2021 surten a la venda

El Comitè Organitzador del Campionat del Món d'Handbol Femení 2021 obre avui el termini perquè el públic pugui adquirir entrades a través de Marcaentradas
07.10.2021
Entradas_Pass_Mundial_Balonmano
Les entrades del Campionat del Món d'Handbol Femení que es disputa de l'1 al 19 de desembre a Torrevella, Granollers, Castelló i Llíria es podran obtenir, a partir d'avui dijous, a través del portal de Marcaentradas.

De moment, el Comitè Organitzador posarà a la disposició d'aficionats i aficionades els abonaments per a la fase preliminar, la fase de classificació i la fase final, a més de la President's Cup, disponibles en tres categories diferents.

Per a la fase preliminar es podrà optar pel FollowYour Team Pass , que permetrà l'entrada als sis partits de cada grup, amb preus que oscil·len entre els 54 i els 112,50 euros. Per assistir a la fase de classificació, l'afició podrà adquirir el Main Round Pass , que dóna accés a nou partits disputats a la seu triada, corresponents a la fase de classificació entre dos dels grups classificats, per una quantitat entre 108 i 162 euros en funció de la categoria.

Per a l'afició que vulgui presenciar la fase final, que tindrà lloc a Granollers, hi haurà dues alternatives. La possibilitat de veure els quatre partits de quarts de final, les semifinals, el xoc per la medalla de bronze i la final amb el Final Round Pass , el preu del qual varia entre 315 i 396 euros, o el Final Weekend Pass , per assistir als partits de semifinals, la lluita pel tercer i quart lloc i la gran final, el cap de setmana entre el 17 i el 19 de desembre, per un import entre 171 i 216 euros.

El President's Cup Pass , que es pot adquirir per 39, 50, 56 i 84 euros en funció de la categoria, permetrà accedir a les 16 trobades que es disputaran a Llíria entre el 8 i 15 de desembre i que jugaran les seleccions que no aconsegueixin passar a la fase de classificació.

El comitè Organitzador també posa a disposició dels espectadors descomptes per a grups de 10% al 20%, així com per a menors de 12 anys i persones com a mobilitat reduïda. Tota la informació i qualsevol sol·licitud es podrà gestionar a través del correu electrònic ticketing@spainhandball2021.com