Presentats els tallers de ball, ceràmica i ioga destinats a Gent Gran, patrocinats per AGAMED

A partir d'avui dijous, 7 d'octubre, totes aquelles persones interessades poden fer la inscripció a la Regidoria de Gent Gran, situada al carrer Maldonado, nº5 baix
07.10.2021
Presentacion_Taller_Gente_Mayor_y_Agamed
La regidora de Gent Gran, Inmaculada Montesinos, juntament amb el gerent i la gerent adjunta d'AGAMED, Jorge Ballesta i Gemma Cruz, respectivament, han presentat els tres tallers que patrocina AGAMED dins del conveni establert amb l'Ajuntament de Torrevella a través de la Regidoria de Gent Gran. L´objectiu d´aquests tallers és la salut i el benestar de les persones i fer ciutats i comunitats més amables i sostenibles.

Cal destacar l'interès que susciten aquest tipus d'activitats que, sense arribar a obrir-se el termini d'inscripció, més de 100 persones han manifestat el seu interès a participar-hi. En la seva darrera edició, l'any 2019, van ser al voltant de 300 persones grans les que van realitzar els tallers patrocinats per AGAMED .

A partir d'avui dijous, 7 d'octubre, totes aquelles persones interessades poden fer la inscripció a la Regidoria de Gent Gran, situada al carrer Maldonado, núm. 5 baix.

TALLER DE BALL . El curs tindrà una durada total de 84 hores i es desenvoluparà durant el període comprès entre el 14 doctubre i el 14 de desembre. Aquesta activitat s'impartirà a l'aire lliure al Parc de les Nacions, dimarts i dijous de 09:30 a 11:30 ia la pista poliesportiva de La Mata, els divendres de 10:00 a 11:00 hores. Les 84 hores de durada total del curs es distribuiran en 36 sessions formatives de 2 hores de durada els dimarts i dijous i 3 hores els divendres.

TALLER DE CERÀMICA . El curs tindrà una durada total de 84 hores i es desenvoluparà durant el període comprès entre el 14 doctubre i el 14 de desembre. Aquesta activitat s'impartirà a la Casa de la Tercera Edat Sant Pasqual de Torrevella, els dimarts i dijous de 10.00 a 12.00 i els divendres de 10.00 a 13.00 hores. Les 84 hores de durada total del curs es distribuiran en 36 sessions formatives de 2 hores de durada els dimarts i els dijous i 3 hores els divendres.

TALLER DE IOGA . El curs tindrà una durada total de 48 hores i es desenvoluparà durant el període comprès entre el 14 doctubre i el 14 de desembre. Aquesta activitat s'impartirà els dimarts i dijous de 10.00 a 11.00 i d'11.00 a 12.00 hores en dos grups. Les 48 hores de durada total del curs es distribuiran en 24 sessions formatives de 2 hores de durada els dimarts i els dijous.

Tots els tallers seran realitzats per personal qualificat.