Els museus flotants obren en el seu horari habitual prepandèmia

23.10.2021
Museos Flotantes
Els museus flotants de Torrevella, ubicats al recinte portuari, han obert al públic a partir d'aquesta setmana en el seu horari habitual prepandèmia, segons ha informat el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada. D'aquesta manera, de dimarts a dissabte, en horari de 9.30 a 14.00 hores, residents i turistes podran gaudir de la visita a les tres embarcacions principals del museu: el Submarí S-61 Delfín, el Patruller Albatros III, així com del Pailebot Pascual Flores, nouvingut de la seva gira per Europa i que estarà a Torrevella fins a mitjans del mes de gener del 2022. Completen la zona expositiva dels museus flotants un pot auxiliar del destructor D21 cedit a Espanya per l'armada nord-americana, un remolcador de barques de la sal dels anys 50 del segle XX passat, un torpede del submarí i una mina espanyola de la II Guerra Mundial, un obús de campanya de l'Exèrcit de Terra espanyol model Naval-Reinosa de 1958, un llançador de càrregues de profunditat, una metralladora Oerlikon, un canó Breda Bofors i un pal del patruller Espalmador.