L'AJUNTAMENT CONTINUA AVANÇANT EN EL DESENVOLUPAMENT DEL PLA DIRECTOR DE DESTINACIÓ TURÍSTIC INTEL·LIGENT

Més de 70 empreses participen en una jornada de el Grup de Millora de l'SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) celebrada el passat divendres al CdT de Torrevieja
25.10.2021
EL AYUNTAMIENTO CONTINÚA AVANZANDO EN EL DESARROLLO DEL PLAN DIRECTOR DE DESTINO TURÍSTICO INTELIGENTE
Divendres passat, 22 d'octubre, es va celebrar al Ceptre de Turisme (CDT) de Torrevella, el Grup de Millora de l'SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) amb la temàtica "Torrevella: Tecnologia i Destinació. Coneixement de l'Model Destinació turístic Intel·ligent de Comunitat Valenciana i col·laboració Públic-Privada per a la implantació de la destinació ", en què van participar més de 70 empreses que aposten per la qualitat.

La regidora de Turisme, Rosario Martínez, ha informat que Torrevieja continua treballant en el desenvolupament d'un pla director de Destinació Turística Intel·ligent amb la consultora Kalmas Gestió Empresarial, especialitzada en la planificació i gestió de destinacions turístiques. Dins de les accions previstes, avui s'han desenvolupat dues sessions participatives amb els establiments adherits i distingits a l'Sicted.

En aquesta jornada s'han treballat aspectes relacionats amb la sostenibilitat, la millora de la mobilitat urbana, l'accessibilitat als recursos turístics, la millora de la connectivitat en la destinació, l'aplicació de sistemes d'intel·ligència que permetin conèixer en temps real el comportament de els turistes en la destinació, així com aspectes de millora en la comercialització dels productes i serveis turístics de les empreses del municipi.

La finalitat d'aquestes sessions ha estat explicar en la primera part el model de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana, i en la segona part s'ha treballat juntament amb els empresaris de la localitat en el desenvolupament d'aquelles accions que formaran part de el pla director , les quals seran analitzades i portades a la Taula de Qualitat de la Destinació, que tindrà lloc el proper 12 de novembre.

Tal com promou el model DTI, la col·laboració publicoprivada és imprescindible en la definició i execució d'accions en clau intel·ligent que millorin l'experiència en la destinació tant dels visitants com dels propis residents.