Un grup de periodistes belgues visita el Parc Natural de les Llacunes de Torrevella i La Mata

05.10.2021
Visita_Belgas_Fam_Trip
Tres periodistes belgues representants de diversos mitjans importants al mercat flamenc, Tom Marees, del mitjà SeriorenNet enfocat per a un públic més gran de 60, Dominique Trachet, de Primo, especialitzat en estil de vida i Birgit Defoort, directora general d'una consultoria de Turisme han participat en una visita guiada amb albirament d'aus al Parc Natural de les Llacunes de Torrevella i La Mata, realitzada per l'empresa Oxytours i en companyia del representant de PROVIA, Diego Bascuñanma. El seu viatge pel sud de la Costa Blanca continuarà per la ciutat veïna d'Oriola.

Aquest viatge de familiarització (Fam Trip) l'han organitzat el Patronat de Costa Blanca en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevella i l'Associació de Promotors Immobiliaris de la Província d'Alacant PRÒVIA. L'objectiu de la visita és promocionar el turisme residencial i que coneguin de primera mà els motius que porten milers de belgues a passar les vacances a la Costa Blanca, convertint-se en molts casos, en turistes residencials. Es dóna la circumstància que en els darrers anys el nombre de turistes belgues a Torrevella ha crescut de manera significativa, igual que els francesos.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, han mantingut una trobada amb els tres periodistes belgues al Parc Natural de les Llacunes de Torrevella i La Mata.