Obert el termini de matriculació per a les escoles municipals de tai-txi, dansa oriental, fotografia i artesania salinera

L´Institut Municipal de Cultura ha creat per a aquest curs la nova escola d´Artesania Salinera El període d´admissió d´alumnes queda obert des d´avui dimarts, 2 de novembre, fins a completar-se el total de places ofertades
02.11.2021
YOGA
El regidor de Cultura i vicepresident de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, Antonio Quesada, informa de la recuperació de les desaparegudes escoles municipals de Dansa Oriental, Taichí i Fotografia per al curs 2021-2022.

Alhora, Antonio Quesada ha anunciat que l'Institut Municipal de Cultura ha creat una nova escola d'Artesania Salinera per al mateix exercici a causa de l'enorme valor patrimonial i cultural que té aquesta disciplina per a la idiosincràsia torrevellina i el perill de desaparició per la manca de relleu generacional.

El període d'admissió d'alumnes queda obert des d'avui dimarts, 2 de novembre, fins a completar-se el total de places ofertes.

La presentació de les matrícules es farà exclusivament de manera telemàtica a la seu electrònica de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, a través d'aquest enllaç: https://torreviejacultura.sedelectronica.es/info.0