El Passeig Vista Alegre acull aquest diumenge 14 de novembre la tercera jornada del XLIX Certamen Provincial de Bandes de Música

Participaran en aquesta edició agrupacions de Sax, Mutxamel i Alacant, tancant la jornada la Unió Musical Torrevejense
12.11.2021
bandas de música
L'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, a través del regidor delegat, José Antonio Quesada, informa de la celebració de la tercera jornada del XLIX Certamen Provincial de Bandes de Música que tindrà lloc aquest diumenge 14 de novembre al Passeig Vista Alegre. El desenvolupament d'aquest certamen, en què participaran bandes tant de 1a categoria com de 2a categoria, és fruit de la col·laboració entre la Diputació Provincial d'Alacant i l'Institut Municipal de Cultura.

En aquesta 49a edició participarà la banda de primera categoria Unió Musical i Artística de Sax, i les bandes de segona categoria: Unió Musical Ciutat d'Assís (Alacant), Societat musical l'Alicança de Mutxamel i l'Harmònica Societat musical d'Alacant. Des de les 10:00 fins a les 14:00 hores, i des de les 16:30 fins a les 21:00 hores, el Passeig Vista Alegre acollirà els músics participants en aquest certamen que tindrà com a colofó la participació de la Unió Musical Torrevejense .

Per al correcte desenvolupament harmònic i logístic del certamen, els carrers limítrofes al Passeig Vista Alegre romandran tallats al trànsit per reduir la contaminació acústica que els vehicles puguin ocasionar. El tancament es produirà entre les 09.30 fins a les 14.00 hores en el torn de matí, i des de les 16.00 fins a les 21.00 hores en el torn de tarda.