El Consell Superior dʼEsports concedeix alʼAjuntament 933.525€ per lʼobra integral del Palau dʼEsports i el Mundial dʼHandbol

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha declarat que aquests importants ajuts econòmics que concedeix el CSD s'atorguen a ciutats que donen suport, fomenten i promocionen l'esport, sent valents a apostar per l'organització d'esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional
18.11.2021
DEPORTES
L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, informa que el Consell Superior d'Esports (CSD), dependent del Ministeri de Cultura i Esports, ha concedit a l'Ajuntament gairebé un milió d'euros (933.525 euros) dins dels ajuts que es destinen a “corporacions locals i empreses públiques municipals a l'any 2021 per a obres d'accessibilitat i obres en infraestructures esportives relacionades amb la celebració de competicions de caràcter internacional”.

Aquests 933.525 euros han estat atorgats pel Consell Superior d'Esports per a les obres de reparació integral del Palau dels Esports de Torrevella que s'estan duent a terme per acollir el Campionat del Món d'Handbol Femení, que se celebrarà de l'1 al 19 de desembre . Torrevella és una de les seus d'aquest Mundial, a més de Llíria, Castelló i Granollers, i acull dos grups on es troba la Selecció Espanyola. Les guerreres s'enfrontaran al Mundial a Argentina, Àustria i la Xina, al Grup H. També jugaran a Torrevella Holanda, Suècia, Puerto Rico i Uzbekistan, que s'enquadren al Grup D.

La inversió total d'aquesta important actuació al Palau dels Esports de Torrevella puja a 5.588.710 euros, i el convertirà en una instal·lació modèlica per a ús i gaudi de tots els esportistes torrevellins perquè pugui continuar organitzant competicions nacionals i internacionals, com és el cas del Campionat del Món d'Handbol, un dels esdeveniments més importants del nostre país aquest any 2021.

Finalment, l'alcalde de Torrevella ha declarat que aquests importants ajuts econòmics que concedeix el CSD s'atorguen a ciutats que donen suport, fomenten i promocionen l'esport, i són valents a apostar per l'organització d'esdeveniments esportius de caràcter nacional i internacional.