Avui comencen a treballar 38 persones aturades més grans de 30 anys per reforçar els departaments municipals

La subvenció de LABORA, que puja a 752.138 euros, ha permès contractar aquestes persones durant un termini de 12 mesos a jornada completa
01.12.2021
covid
El regidor de Foment i Ocupació a l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, ha informat que des d'avui dimecres, 1 de desembre, han començat a treballar al consistori un total de 38 persones aturades més grans de 30 anys, pertanyents al programa ECOVID 2021. Es tracta d'un programa de subvencions d'ocupació per a la contractació de persones a l'atur d'almenys 30 anys per entitats locals, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiencia Plus).

Tots ells realitzaran obres o serveis dinterès general, reforçant els serveis i departaments municipals com Esports, Serveis Socials, Educació, Estadística, Personal, Intervenció, Contractació, etc.

Per fer aquestes contractacions l'Ajuntament de Torrevella ha rebut una subvenció de LABORA (Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball), cofinançat pel FONS SOCIAL EUROPEU, de 752.138,28 euros i que ha permès les contractacions d'aquestes 38 persones durant un termini de 12 mesos a jornada completa.

Aquest programa, juntament amb les iniciatives de formació, innovació, ajudes empresarials i foment de l'emprenedoria, forma part de les accions que l'Ajuntament de Torrevella, mitjançant l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), està realitzant per millorar les possibilitats d'ocupació de les persones aturades de la localitat i la reactivació econòmica per pal·liar la crisi del COVID 19.