Lliurats els premis del XII Concurs Joves Emprenedors

El matí d'avui dimarts, 21 de desembre, al saló d'actes de l'Ajuntament de Torrevieja, el regidor d'Ocupació, Domingo Paredes, juntament amb la vicealcaldessa, Rosario Martínez Chazarra, han procedit al lliurament de premis als guanyadors del XII Premi Joves Emprenedors:
22.12.2021
jóvenes emprendedores
1r premi 7.000€, lliurat a: Alejandro Ramón Plaza Marcos, pel projecte: The Clothing Plan. Moda solidària. 2n premi 3.500€, lliurat a: José Cases Gabín, pel projecte: Level Up Academia. 3r premi valorat en 1.500€, lliurat a: David Ruiz Molina, pel projecte: Taller d'Arquitectura Aquesta iniciativa ha estat creada per la Regidoria d'Ocupació i l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) per al foment i el suport a joves emprenedors.

L'objectiu d'aquesta iniciativa municipal és crear un marc adequat per a la creació de noves empreses, alhora que disminuir les taxes de desocupació juvenil i incentivar els nostres joves emprenedors.

En els dotze anys d'existència s'ha pretès premiar les persones amb iniciativa emprenedora que han posat en marxa un nou negoci, facilitant-los suport i suport a la seva nova activitat empresarial, de manera que serveixi d'estímul per a la creació de noves empreses i nous llocs de treball a l'àmbit de l'economia del municipi de Torrevella.

La convocatòria dels premis té una finalitat concreta: promoure l'emprenedoria entre la societat torrevellenca, afavorir el reconeixement social dels emprenedors, fomentar una imatge positiva de l'empresari com a generador de riquesa i ocupació, així com la creació d'empreses i serveis relacionats amb el sector turístic, comerç local, noves tecnologies, conservació i rehabilitació d'edificis, medi ambient, esport, lleure i temps lliure.