La Regidoria de Festes no realitzarà la celebració de la Nit de Cap d'Any a la Plaça de la Constitució

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevieja comunica que, a causa de la situació d'alt risc de la pandèmia sanitària de la Covid-19 i, en traslladar la Generalitat Valenciana la responsabilitat de l'autorització d'activitats als ajuntaments, finalment ha decidit no realitzar les anunciades festes de la Tardevieja Infantil i Nit de Cap d'Any.
28.12.2021
nochevieja
Ambdues cites estaven previstes que se celebressin a la Plaça de la Constitució – L'Escenari de la Plaça- el dijous 30 i el divendres 31 de desembre, respectivament. La regidoria de Festes ha expressat el seu pesar en haver d'adoptar aquesta decisió, sobretot en no poder garantir-se l'ús permanent de la mascareta, ja que es tracta d'uns esdeveniments amb què es festeja el tradicional comiat i benvinguda de l'any amb el raïm , brindis i felicitacions de rigor

D'altra banda, la regidoria de Festes vol informar a tota la ciutat que continuen drets la convocatòria del lliurament de les cartes de Sa Majestats Els Reis Mags amb la presència dels Patges Reials, els dies 3 i 4 de gener, a la Plaça de la Constitució de 16.30 a 19.30 hores. A Torrelamata els Patges Reials estaran el dia 4 de gener a la Plaça d'Encarnació Puchol de 17:00 a 19:00 hores.

També està prevista la celebració de la tradicional Cavalcada de Sa Majestats Els Reis Mags d'Orient, el dia 5 de gener, des de les 17:30 hores, partint des del recinte del port pesquer. Alhora, des de la regidoria s'apel·la a la responsabilitat de la ciutadania en general a l'hora de complir totes les mesures de prevenció i seguretat, així com la distància social entre totes les persones.