L´alcalde i el regidor d´Educació mantenen una reunió de coordinació amb els representants de la FAPA Gabriel Miró

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor d'Educació, Ricardo Recuero, han mantingut avui al matí una reunió de coordinació amb el president de la FAPA Gabriel Miró, Julián Navarro Ríos, i la vicepresidenta de la delegació a Torrevella de la FAPA Gabriel Miró i presidenta de la Confederació Valenciana d'AMPAS (COVAPA), Sonia Terreros, on s'ha avançat en el desenvolupament de nous projectes en matèria educativa de la ciutat.
16.02.2022
FAPA
Entre els propers projectes que l'Ajuntament de Torrevieja mantindrà amb la FAPA Gabriel Miró s'hi inclouen possibles convenis de col·laboració per afavorir el desenvolupament de les activitats de la comunitat educativa. Així mateix, Ricardo Recuero els ha informat del Pla d'Absentisme Escolar que en breus dates presentarà la Regidoria d'Educació, i els ha explicat les actuacions previstes al Pla Edificant amb una inversió de més de 12 milions d'euros, i que es desenvoluparan a l'IES Libertas, IES Les Llacunes, IES Torrevigía i Col·legi Públic Verge del Carme.

Per acabar, el regidor d'Educació els ha informat de la futura renovació del Consell Escolar Municipal (CEM) de Torrevella.