Dibunòmades: quedada d'artistes dibuixants urbans per gaudir a l'aire lliure

XII EDICIÓ QUEDADES PRIMAVERA 2022
22.02.2022
Dibunómadas HD
L'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta informa que ja ha començat Dibunómadas, quedada d'artistes dibuixants urbans per gaudir a l'aire lliure. Unes trobades organitzades per Olga Parra, professora de l'Escola Municipal de Pintura de Torrevella, gratuïtes i obertes per a totes les edats i sense compromís. Es tracta de l'únic grup de dibuix urbà del Baix Segura, en què pot participar qualsevol persona interessada a dibuixar. Els llocs de quedada es publiquen al facebook/DibuNómadas.

Quedades de primavera:

-Dijous, 3 de març, a les 17:00 hores, al Centre Cultural Verge del Carme. Cinema Fòrum: Pintura Romanticisme Espanyol .

-Dijous, 10 de març, a les 10:00 hores, Parc Natural Llacuna de La Mata + Picnic . Punt de trobada: pàrquing del cementiri municipal de La Mata, al parc natural.

-Dimecres, 16 de març, a les 18:30 h. Casa-estudi del pintor Israel Nicolau . Carrer Climent Gosálvez, núm. 53.

-Diumenge, 3 d'abril, a les 10.30 hores, Rodearte. Coves de Rodeo, Rojales . Exposició de pintura, concert en directe, visita a les coves. Punt de trobada: a tocar de l'escenari de música.

-Dijous, 28 d'abril, a les 18.30 hores. Inauguració expo alumnes Escola Municipal de Pintura . Centre Cultural Verge del Carme.

-Dijous, 28 d'abril, a les 10.30 hores. Excursió a Oriola. Casa-Museu poeta Miguel Hernández, Palmerar i Casa-estudi cineasta Carlos Escolano. Punt de trobada: carrer Miguel Hernández, núm. 73, Oriola.

-Dijous, 12 de maig, a les 17.00 hores. Cinema Fòrum. Art conceptual. Centre Cultural Verge del Carme.

-Dijous, 19 de maig, a les 18.00 hores. Excursió a Crevillent. Teteria àrab: carrer Barranc de Sant Gaieta, núm. 45.