Demà s'obre el termini de preinscripció del Curs d'especialista en Comunicació i Màrqueting Digital que organitza la Universitat Miguel Hernández

Aquest curs és la primera de les activitats que posarà en marxa la UMH a la nostra ciutat després de la signatura del conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevieja
01.03.2022
Especialista_Comunicación_y_Marketing_Digital
El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Torrevieja, Ricardo Recuero, informa de l'obertura del termini de preinscripció del curs d'especialista en comunicació i màrqueting digital que organitza la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx. Aquest curs és la primera de les activitats que posarà en marxa la UMH a la nostra ciutat després de la signatura del conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevieja.

Un curs que permetrà obtenir un certificat d'especialista en Comunicació i Màrqueting Digital de 100 hores, en què els alumnes rebran cinc mòduls amb temes de molta actualitat com són les polítiques de comunicació i màrqueting de les empreses, eines per a la comunicació digital, estratègies en el disseny i la creativitat de campanyes publicitàries.

El termini de preinscripció és del 2 al 10 de març, i es pot presentar a través de la seu electrònica de l'Ajuntament .

Els requisits per accedir al curs són:

  • Ser més gran de 18 anys.
  • Estar empadronats a Torrevella.
  • Tenir coneixements a Ofimàtica.

En cas de complir els requisits, el procés de selecció dels/les alumnes es realitzarà per estricte ordre de preinscripció.

El curs es realitzarà de març a novembre de 2022, sent les classes els dissabtes de 9:30 a 13:30 hores, segons el calendari establert.

El regidor d´Educació ha mostrat la seva satisfacció per poder iniciar aquestes activitats formatives en col·laboració amb la UMH , ja que és el primer pas de moltes formacions i activitats que aniran arribant al llarg de l´any a Torrevella.